Panther Design

På den här (länk) sidan hittar ni smycken gjorda av min kompis. Hon gör dom av andra roliga saker, som tillexempel knappar, lego och nycklar. Det finns väldigt mycket fint och roligt! För en billig peng dessutom. 

Kika in, ni kommer inte ångra er! (bilderna är från Panther Design)

Film frossa

Hade fri frakt tills 23.59 den 11/4 på CDON.COM så passade på att beställa! Till mig själv blev det dessa filmer, sen tog jag även lite beställningar från några :) Åh vad jag längtar tills dom kommer! Då kanske jag börjar känna mig som människa igen, har haft så tråkigt då jag har blivit lite less på dom filmer jag har eftersom jag redan sett alla MINST 3 gånger var. Har sett alla dom filmer jag beställt också, mer än en gång, men vill se dom mer och ha dom så dom är MINA :) Är filmsamlare I guess, and I LOVE it!

Bara en bild


Stor som en tennisboll

Har varit dålig på att uppdatera här men som ursäkt så har jag faktiskt varit sjuk hela veckan :( Precis när jag trodde jag blivit frisk så vaknar jag med världens halsont och sen gick det bara utför. Blev jätte sjuk. Feber och jätte ont i halsen. Kunde knappt prata, kunde inte svälja. Ena halsmandeln va stor som en tennisboll kändes de som, var läskigt hur mycket jag kände den från utsidan. Gick ner ytterligare 2 kg, men är inte värt det när man är så där sjuk som jag var. Nu har det äntligen blivit bättre! Vet inte vad jag hade heller... Tänkte gå till hälsocentralen eftersom jag mådde så dåligt men det kostar ju nu så mamma tyckte att jag skulle vänta och se om det gick över av sig själv, och det gjorde det som tur va! Är inte riktigt frisk än men kan prata och svälja utan att det känns som om hela jag ska dö. Jag har haft halsont förut, men det här var något helt annat! USCH säger jag bara. Nu hoppas jag bara på att det ska gå över helt och aldrig mer komma tillbaka! 

Har börjat min fotokurs nu förresten! Har haft en lektion och den var jätte bra! :) Längtar tills vi gått igenom allt och jag tränat in det i skallen så jag kan ut och fota, "på riktigt". Nu ska jag nog försöka sova, måste bara kolla på lite vänner avsnitt först :) Godnatt! 

Eftermiddagens sysselsättning

Tänkte sminka mig lite för att sedan fota, blev dock inte så lite smink :) Började he på den lila färgen sen fick jag idé efter idé så tillslut blev det så här. Första gången jag gör en rejäl sminkning, det var roligt! Kul att bara låta fantasin flöda. Har redan en liten idé om hur jag vill göra nästa gång. Men blir bättre då jag lärt mig använda kameran riktigt. Ska börja en fotokurs den 5 april så efter den kursen kan jag förhoppningsvis de jag behöver för att kunna använda den fullt ut :)
Förutom detta så har jag sysselsatt mig med lite kortspel och fia. Såg också på Kommissarie Späck nu ikväll, den var rolig =) Nu ska jag gå och lägga mig och sova, hoppas ni får en bra natt! Godnatt :)

RSS 2.0