Frisk som en nötkärna, nästan

Mår mycket bättre idag, inge ont i magen alls! :) Därimot har jag kvar träningsvärk i både rygg och mage, men det är ju en annan femma! Förkylningen sitter fortfarande i men är mycket bättre den också. Så idag tänkte jag städa rummet innan jag måste springa ner till tvättstugan. 

Det positiva med magsjukan är att jag gått ner 3 kg sen i lördags, så 14 kg sammanlagt :) och eftersom jag är van att inte äta någon mat nu så tänkte jag börja med naturdiet igen. Jag har nämligen kvar för några dagar sen jag åt det förut så tänkte börja med att äta upp dom nu när jag ändå inte tränar eftersom att jag inte är riktigt frisk än, så får jag se om jag vill köpa en ny förpackning sen. Man blir less på dom väldigt fort så vill inte köpa en ny förpackning redan nu också kommer jag kanske inte vilja fortsätta med dom också blir det kvar en massa iaf. 

Nu ska jag klä på mig och börja städa! Men först, en naturdiet :)

En liten sjukling som säger godnatt

Är alldeles röd och det svider på näsan av alla gånger jag snytit mig :( Nu ska jag försöka sova, lär inte gå så bra så har förberett en film i dvdn som jag kan kolla på när jag vaknar inatt, och även kolla på nu innan jag somnar. Det blir Robin Hood - Karlar i trikåer, den är ju så rolig! Är så jobbigt att sova när man är sjuk tycker jag, känns som att allt blir värre då, mer täppt i näsan, snoret rinner, halsont, huvudvärk, tjock i hela huvudet, ja ni vet. Så jag tänker lägga kuddarna lite högre upp så att jag kan andas och hoppas på att jag kan sova inatt. Godnatt på er =)

Sjukling?

Usch, börjar få ont i halsen... Hoppas det bara är någon tillfällig halsont, vill inte bli sjuk! Vem vill bli de egentligen? Tror jag ska göra mig i ordning och gå och lägga mig, kanske kan sova bort de =)

Imorgon ska jag på stan med syster och köpa bland annat leggings, är hål i dom jag har nu. Hatar att det alltid blir hål i dom, också är dom inte så billiga heller, 149 kr för ett par är ju rena rama rånet nästan. Jag vet, det finns billigare men dom passar inte mig just nu. Det är dom på indiska som funkar bäst för mig. Älskar indiska, bästa affären i stan tror jag! 

Men ja, nu ska jag sluta skriva och gå och lägga mig! Godnatt =)

Egen väckarklocka

Dom håller på att ta bort mögel i ett badrum i våran trappuppgång, dom börjar halv 9 varje morgon med hamring och borrning. Vet ni hur väl det hörs in till våran lägenhet? VÄLDIGT väl! Man blir så lurad också, för ibland kan det va tyst i någon minut och då tänker man att "åh, dom kanske har slutat", också precis när man ska försöka somna igen då börjar dom... Så halv 9 vaknar jag på dagarna, jag har inget emot att vakna i tid men jag vill inte vakna av en borr. Dom håller ju på ett tag också så efter frukosten ska jag och Josse åka på Maxi så vi slipper höra det där.
Har förresten kollat på några bra filmer dom senaste dagarna: Chaos Theory, Dinner for Schmucks, Due Date och Dan in real life. Alla var riktigt bra faktiskt! 

Ne, nu ska jag äta upp min frukost sen åka härifrån!

Första försöket till nageldekoration

Det gick sådär, några blev bra och några blev mindre bra. Men övning ger färdighet så jag tänker fortsätta öva, med massa mer färger och former! =)

En tidig morgon

Har varit barnvakt åt mitt kära kusinbarn Nils nu på morgonen :) Va där vid 8 så fick kliva upp tidigt, vilket jag tycker är skönt men orkar bara inte göra det när jag inte ska iväg nånstans. Roligt att få leka lite med han, han är ju så gullig! En glad liten busunge är vad han är. Tror också det är kul för han att vara med mig då jag lär ut sådana bra saker, visade han att man kan hamra med en tumstock om hammaren saknas. Ja är jag inte vis så säg =) 

Idag ska jag bara ta det lugnt, kolla någon film och spela spel på facebook. Vad gjorde jag innan facebook fanns egentligen? Ingenting? Eller en massa saker? som jag kanske Borde göra nu... Jag är glad att facebook finns, så jag som inte har något liv (inget jobb, ingen egen lägenhet, ingen skola, ingenting...) kan underhålla mig! 

Ska på brädpass ikväll också så hel lugnt blir det ju inte, men jag gillar mina träningspass så det gör inget :)

Där står han, alldeles ensam, i mörkret

Har glömt bort min digital kamera, det bara står i hyllan och dammar... Använder ju bara system kameran nu, den är ju liksom väldigt mycket bättre :) Det känns jätte konstigt att ens hålla i digital kameran eftersom att den är så himla liten och lätt jämfört med system kameran. 

Ja menar, titta så liten och ensam den ser ut...


Ska förresten börja en fotokurs på medborgarskolan i början av April, den motsvarar och uppfyller gymnasieskolans kurs Fotografisk bidl A. Jag gick den i ettan tror jag de va på gymnasiet, men minns ingenting från den. Nu har jag ju en egen system kamera så vill lära mig alla funktioner så jag kan fota bättre :) Den kostar 1175 kr och är på 5 gånger.

180-palett

Åh, den här paletten vill jag ha! 180 olika färger, det är inte att leka med. Och jag har tur då Småstadsprinsessan just nu tävlar ut tre stycken, TRE! Man kan ju alltid hoppas :) 
Bilden är länkad till tävlingen. 





Till middag idag blir det...

POTATIS! Tadaa:
Alla dom där är inte mina tyvärr... Ska nämligen steka upp dom tillsammans med korv och kassler så det blir en god hemmgjord pyttipanna! Mm mums

Skivstång/spin pass ikväll då!

Har inte varit på det här passet på väldigt länge, saknar det! Ett av dom bästa passen på friskis, tycker jag då. Har gått halvt på naturdiet ett tag och då har jag skippat det här passet eftersom att det är ganska tungt. Men nu när jag äter normalt igen så tänker jag börja gå! :) 

Passet är 90 minuter och består av skivstång i 45 minuter sedan spinning i ca 25 minuter och sist men inte minst stretching.
Jag har även sökt in till mittuniversitetet till hösten, så hoppas jag kommer in på de jag vill!

Tangled

Underbar film!

Uppdrag städning

Igår blev det en städ och fixar dag. Det var inte tänkt att det skulle bli de, men vad gör man? Började med att göra det rent och snyggt i kylskåpet sen blev det dammsugning i lägenheten, bäddade min säng, bäddade rent i Josses säng, dammtorkade mitt rum, plockade och fixade överallt så det såg snyggt ut, tog undan en massa kläder och skor i hallen och sist men inte minst så tog jag mig an kryddskåpet. Torkade rent och ställde tillbaka kryddorna i bokstavsordning och la allt annat snyggt också. Ställde även fram en skål med frukt på bordet. Så nu är det väldigt fint här hemma, älskar att kolla i kylskåpet nu när det är så snyggt där. Och mamma blev glad :) 

Tycker det är roligt att pyssla omkring här hemma. Är jobbigt att städa när man ska dammsuga och dammtorka osv men att pyssla med kylskåpet eller kryddskåpet är roligt, då jag får göra det snyggt på ett annat sätt. 

Idag blir det därimot bara en slapp dag, vilket jag absolut inte har något emot! Va dock upp på morgon spinning kl 7, det var väl kanske inte det slappaste men det är så jädra härligt efteråt. Så nu kan jag bara-göra-ingenting med gott samvete. Kommer nog bli en hel del disney filmer, lånade med mig några från Mikaela för någon dag sen. Har hittills kollat på Långben - the movie, både första och andra. Dom var riktigt bra! 

Ne nu ska jag sluta skriva och göra något vettigt! Eller vänta... ja menar lägga mig i sängen och bara ligga, för det får jag! :)

Promenad hit och dit

Idag vaknade jag vid 9 av mig själv, och klev upp då också, duktigt! Skulle till soc på möte kl 13 så gick dit, vilket är ungefär 2 km. Under mötet säger hon att jag saknar kontoutdrag från sparkontot, så va tvungen att fixa de innan hon kunde göra nånting. Så efter mycket om och men så ringer jag Malin och frågar om hon vill möta mig när jag är på väg tillbaka från stan igen (bara för att göra det hela lite roligare). Så när jag gått in till stan igen och skrivit ut pappret på swedbank börjar jag gå tillbaka mot soc igen. Nu har det alltså blivit 6 km promenad. Efter jag lämnat in pappret så börjar jag gå vidare mot Malin, vi möts ungefär vid statoil som är en bra bit längre. När vi ses bestämmer vi att vi går hem till henne och att jag får skjuts tillbaka in sen av hennes mamma. Från mig till Malin är det 5 km så sammanlagt gick jag ungefär 9 km. Så mina fötter värkte (värker fortfarande!) som tusan. Men inte nog med det, vi åkte senare på kvällen till friskis för att gå på brädpass! Så 9 km promenad plus brädpass blir man lite slut av, så ska bli så skönt att få gå och lägga sig snart!

Har varit trött sen 22 men måste vänta tills efter 00 för att få boka ett pass som är på måndag, det är fullt imorgon bitti så måste boka under natten. Tänkte ställa klockan på 00 eller nått men fastnade lite här och var så känns ingen mening att göra så nu.

Har varit ut och gått mycket den här veckan! I måndags gick jag till lidl (ungefär drygt 2.5 km) fram och tillbaka med Nils i vagnen, igår gick jag och mötte malin vid lidl och sen gick vi tillsammans hem till mig igen, idag gick jag fram och tillbaka till soc och sen till odensala och imorgon ska jag ut och gå med Nils igen, förmodligen bort mot lidl.
1.9 mil hittills då, inte dåligt med tanke på att jag aldrig, och då menar jag ALDRIG brukar vara ute och gå. Gillar det inte! Men har faktiskt börjat gilla de nu så är bra att jag får vara barnvakt åt Nils imorgon så jag kommer ut :)
Oj vad jag skrev mycket! Brukar själv tycka det kan va jobbigt ibland om folk lägger in värsta texten så man måste läsa allt, men ibland måste man ju träna dom där hjärncellerna! GODNATT

RSS 2.0