How I Met Your Mother

How I Met Your Mother är en underbar serie! Idag har jag kollat på 14 avsnitt, jag kan inte få nog av dom! Tänkte kolla på ett sista avsnitt innan jag ska lägga mig i sängen :) Då blir det att läsa i Gastronomi böcker från utbildningen. Roligt roligt.

Goodnight everyone!


Åhh!

Vad jag tycker om min utbildning! Ångrar inte för en sekund att jag sökte till den. Och klassen är så underbar, gillar varenda människa som finns med i den.
Idag gjorde vi inte så mycket, vi satt och skrev och lyssnade och diskuterade. På onsdag ska vi till jämtlands bryggeri, det ska bli spännande!

Jag målade min ring som va i silver till röd och brons idag :) Satt och kollade på den och kom på att jag inte vill ha silver, gillar inte de så mycket, det är fint men jag vill inte ha det på mig. Jag föredrar guld eller brons. Hade inget guld nagellack så fick bli brons och röd istället :) Vad tycker ni, blev det snyggt?


Cherry Chocolate

Nyfärgat hår!

Så här ser jag ut nu :) Ville inte ha så mörkt som dom två förra resultaten blev, så jag färgade tillbaka till min Cherry Chocolate (mörk mahogny med slingor). Och nu är jag supernöjd :) Det här va tredje gången på ungefär två veckor som jag färgade håret. Men ibland måste man testa lite nya saker för att sen kanske inse att det var bra som det var :) Eller att man hittar en supersnygg ny look! Så våga exprimentera lite ;)


Gold's gym

Jag har velat börja träna länge, men har inte haft pengar till gym eller haft ett gym jag vill gå på. Och ut och gå klarar jag inte av. Är för tråkigt. Men så idag så kollade jag på scrubs, och då ville tjejerna få in lite tjej redskap till gymmet som dom har på sjukhuset, och på slutet av serien så filmade dom igenom och då fick man se att dom fick tjej redskap som rullband och crosstrainer osv. Och det såg såå skönt och roligt ut när dom stog och tränade. Och DÅ fick jag lusten till att börja på gym, och Gold's är ju ett bra gym och det är tydligen inte bara människor som är fit där, så jag tänkte börja träna där :D Så nu jädrar, ska ni få se på andra bullar!!! Så som vaniljbullar, blåbärsbullar NE skämta bara. Min humor alltså... guud...

Nu ska jag dricka mitt kanelte och kolla lite tv innan det är läggdax :)

På den tredje dagen...

Fortsatte vi med gruppsamverkan. Massa olika övningar idag med, lite segt men också roligt :) Vi har det imårn också men på fredag börjar vi med servering :D

Nu ska jag viiila, är trött!

KURS

IDAG börjar utbildningen!! Tusan så roligt det ska bli!

Ljuva Stockholms natt

Klockan är nu 02.51 och jag och Frida är fortfarande uppe. Efter lunchen med pappa satt vi hemma till kl 16 då Frida åkte på ridning, då gick vi tillbaka till globen och satte oss på Blues. Och jädrar va han i baren är snygg, Fredrik, sooo hot! Och då menar jag verkligen HOT! Sen va de en annan kille som kom på slutet som heter Johnny som va väldigt väldigt fin också! Jag vill ha båda!!! ;) Vi va där till 20 ungefär, då gick vi hem och åt middag och kollade på tv :) Sen kom Frida, och vi skulle kolla film men jag somnade i soffan istället. Sen när jag vaknade piggnade jag till så vi har suttit och spelat en massa spel på datorn.

Men nu är det dax för oss att sova, vi ska upp vid 9 :) Då blir det blifärd ut till Norrtälje där vi har stugan, eller på Rådmansö faktiskt. Men det ligger där.

Puss och Godnatt!


En kristen kvinna, en Bistro pojke, en skidåkarkille och jag

Här kommer en uppdatering från Stockholm som lovat!

Somnade innan 12 igår, va väldigt trött efter att ha klivit upp kl 4 på morgonen. Idag därimot klev jag upp 8.45, tidigt för att vara mig, men jag va inge trött eftersom att jag somnade så tidigt. Jag duschade, gjorde mig i ordning och gick till globen för att möta upp pappa. Vi gick till blåsan (Blues) för att äta lunch. Det blev en varsin Biff á la Lindström med persilje smör, rödvinssås och stekt potatis, mums!

Nu sitter vi hemma framför en varsin dator, pappa i vardagsrummet och jag i deras sovrum. Jag har inte så mycket mer att skriva... Eller hm, kanske ska ta min inte-ha-nånting-att-göra-tid åt att berätta om tågresan :)

"Tåget mot sthlm gick 06.00 på onsdags morgonen. Det var en mörk morgon. 
En kristen kvinna med bibelns i handen sitter och mumlar för sig själv. Bistro pojken talar ut meddelanden i högtalarna. Jag förstår inte vad han säger, han talar i gåtor och rösten är grov och låg.
Killen mittemot sitter bara och stirrar på mig, inte ett ljud kommer ut från honom, inte en rörelse."


                                                                                                                                                                                                                                                     Nerå, så gick det inte till. Men det va en kristen kvinna, en bistro pojke och en random kille. Kvinnan, jag och killen satt vid samma bord. Och kvinnan börjar prata lite och vi får reda på att hon bor lite utanför hallen. Hallen bodde jag i när jag va liten. Och att vi kände lite lika människor och så. Iaf så visade det sig att hon va kristen.                                                                                                                                                                         Och för att göra det hela till en kort historia så försöka hon få mig att bli kristen typ,                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       och                                                                                                   killen litegrann. Han berättade att han kunde he sin axel ur led sen en olycka han haft. Och då sa hon: "Vill du att jag ska be för den här, nu?". Då sa han att det inte behövdes för han har inte ont i den. Sen sa hon till mig att tar man emot herren i sitt hjärta, ärman frelst. Då tog hon fram bibeln och letade upp nått stycke som hon läste. Sen visade hon vart jag kunde börja läsa. Och jag ville ju inte sitta och läsa bibeln på tåget så jag sa att jag ska leta fram bibeln när jag kommer hem. Alltså, jag har absolut inget emot kristna människor, men jag har emot ett dom sitter och försöker få in i en hur bra gud är och att man själv ska bli kristen. Det är jobbigt.
Hon bjöd mig på en kopp te i bistron, och där började hon prata med han som jobbade. Hon pratar med alla. Så han satt sig ner med oss när det inte va folk och pratade och så :) Även jag pratade så klart. Han va jätte fin. Och nu vet jag om det yrket också. Och jag hade aldrig pratat med killen som satt med oss eller med han i bistron om inte hon varit med. Och just de ja, hon sa att sina barn inte dricker för dom är också kristna. MEN dom blir full iaf, av gud. Så dom kunde ligga och skratta på golvet och hålla på. Och man slipper baksmällan sa hon. Så kanske ska testa de nästa gång, bli full av gud istället för alkohol? Och hon tyckte det va sååå hemskt att mina föräldrar va isär, då sa jag "Ne, det tycker inte jag!" x) Och att det va hemskt att mamma jobbade med att skilja folk förut. Och jag, dum som jag är, berättade att mamma (på skämt då) satt och kollade vilka snyggingar hon skiljde, så hon kunde ta dom sen. Hon satt helt stel i ansiktet och bara kollade på mig. Haha!

Ne nu får det vara bra! Det blev inte en sån kort historia iaf men jag va tvungen att berätta.

Nu ska jag gå och kissa och sen lägga mig och kolla tv kanske, eller sitta kvar här. Får se. Aja!

Smell you later!


Tuff tuff tåg

 

Imorgon kl 06.00 går mitt tåg till sthlm! Måste upp kl 04.00 så jag tänkte gå och lägga mig nu :) Jag uppdaterar bloggen In Stockholm! Godnatt allihopa. Pyss!


Nyfärgad och glad!

 

Då va man nyfärgad! :D Glömmer bort att jag färgat håret hela tiden så när jag går förbi spegeln blir jag nästan chockad av att de en annan färg på huvudet, men jag gillare!

Vad tycker ni?

Jag har nu kommit till level 22 på Happy Aquarium och nu ser det ut så här :) Det ska bli mer fiskar, jag väntar bara på att dom ska bli vuxna så jag kan para dom.

Idag ska jag och mamma åka upp till Maxi för att kolla på hårfärg till mig :D Tänkte mig någon kopparfärg av nått slag kanske, eller typ kastanje brunt. Jag får se vad som finns :) Skulle va kul att få ändra lite iaf, men vill ändå ha lite röd nyans, det passar mig så bra! Eller vad tycker ni?

Ikväll blir det chokladkaka, dricka och massor med mys :)

Fredag

Igår städade jag mitt rum och fixade med alla saker jag köpt så nu är det superfint här :)

Idag ska jag gå ner på stan för att gå till apoteket för att köpa in lite mer salva och sen blir det affären för att köpa mat till mig och josse och något gott till kvällen :) Till middag tänkte vi äta bakad potatis med skagenröra och vitlökssmör :) MUMS. Eller så skulle vi ha vanligt smör, kommer inte ihåg... Men MUMS iaf!

Nu ska jag fortsätta klä på mig, tänker inte gå ner till stan i bara trosor, leggings och bh. Nya trosor faktiskt, röda hotpants i spets, mycket fina :) Tänkte ha min nya väst också som är från New Yorker, skit snygg :) Måste färga håret kom jag på nu, har blivit ganska mycket utväxt, jag funderar på att färga någon annan än den jag har nu, men det ska i så fall va typ exakt lika. Tycker det är så jobbigt att först färga hela håret, sen ska jag låta det vänta i typ en halvtimme, skölja ur och sen lägga i slingor och vänta på de i ytterligare 30 minuter... Men får se, hittar jag ingen jag gillar så får det bli samma :)

JA, jag skulle klä på mig ja, så va de!

Hemma i bläiga Östersund igen...

Jag vill tillbax till Stockholm!! Vill bo hos Johan och Anna! Vill inte bo här hemma... Är så tråkigt. Uäääääääh :/

Men jag ser iaf fram emot skolan... Och så...


RSS 2.0