Tävling


Jag är med och tävlar om denna 88palett. Bilden är länkad till tävlingen.

Life.

“Life. Life is something you can not escape. No matter how much you want, it still is there every day reminding you. Sometimes it’s hard, sometimes it’s not. But as life, you will go on. Side by side.”


Z-trafikskola

Som dom flesta vet så har jag börjat övningsköra. Det går jätte bra och det är jätte roligt! I måndags hade jag min första körlektion och hittils har jag haft 11 stycken. Kör intensivt. Tre lektioner varje dag, förutom igår då det bara blev två eftersom våran bil var på prov. Och imorgon har jag bara en bokad, kommer kännas konstigt.

Är väldigt roligt att köra när jag har en lärare som säger hur himla duktig jag är med allt jag gör. Ingenting har han
"klagat" på. Det jag får höra är: "Du är väldigt skicklig med ditt fotarbete!", "Det där gjorde du jätte bra!" osv.

Haha, idag när vi körde så kom jag nerifrån mellan jamtli och sjukhuset kom det en bil uppifrån och en bil från höger, så jag frågade lite snabbt bara för å va säker
"Visst är det högerregeln här?", "Ja, svarade han lite konstigt". När bilen körde ut till våran väg så skratta han och sa: "Jahaa, jag trodde du syftade på bilen som kom uppifrån. Jag tyckte de va lite konstigt att du fråga om det är högerregeln när det bara är en bil som kommer uppifrån. Jag såg inte ens bilen som kom från höger, men det är bra att du ser den före mig iaf." Haha.

När jag kom in till körskolan efter sista lektionen idag och skulle boka riskettan, sa hon när hon tagit upp sidan med alla lektioner jag haft och har kvar:
"Du är väldigt duktig på att köra, du har gjort klart nästan allting på bara 11 lektioner. Du kommer INTE behöva alla dom som du bokat." Hur kul tror ni inte de är att höra? JÄTTE KUL! Så känns jätte bra! Jag som trodde jag skulle va, inte dålig kanske, men inte SÅ bra iaf.

Gud va jag har skrivit mycket nu! Va ett tag sen jag skrev så är nog därför, har så mycket att säga!

Nu ska jag fortsätta plugga teori, så jag får boka min uppkörning nångång! :)


RSS 2.0