Bärnsten

Har köpt den här färgen som jag ska färga ikväll :) Vill ha lite ljusare nyans nu till sommaren. Men först ut: Promenad!

Smell you later!


Frisörutbildning i Örnsköldsvik

Jag har alltid tyckt om att klippa och färga hår på mig själv och andra, men det skulle va kul att ha en riktig utbildning. Som mamma och Lollo sa: Det kommer alltid behövas frisörer för det är nått man inte kan göra själv. Visst, du kan färga och klippa dig själv, men inte som hos en frisör.
Jag skulle vilja utbilda mig inom smink också, men det tar vi senare :)


Tårtbakning

Nu har jag bakat tårtan som Lollo ska bli bjuden på när hon kommer hit senare :) Blev inte riktigt nöjd med den... Menmen, det va ju också den första tårtan jag gjort så jag ska inte vara så hård mot mig själv. Här kommer det lite bilder, så även ni får se hur den blev :)

Nu när ni sett den, vad tycker ni? :)

Konditoriutbildning

Funderar jag på att söka till i Sthlm. Jag älskar att pyssla med sånt.
Jag ska få göra en tårta till mammas jobbarkompis när hon fyller år, yay :D

Hittade lite fina och roliga bröllops dekorationer:


Kom och fika på Svenssons Café!

Har fått en ny praktikplats! I tre veckor kommer jag praktisera på Svenssons Café som ligger ute på frösön :) Riktigt mysigt där! nu känns det jätte bra :) Jag kommer få göra en väldigt massa olika saker; Göra sallader, mackor, Baka, stå i kassa, servera, ja, det som finns att göra helt enkelt. Ska bli riktigt roligt!

Jag vet inte om jag ska stanna hemma och kolla på Mord i sinnet eller gå ut med tjejerna imårn. Ibland känner jag att jag vill ta det lugnt men just nu är jag sugen på att festa lite :) Men om ni känner mig så vet ni hur mycket jag kan ändra mig. jag brukar inte säga ett riktigt svar förns den dagen kommer, så får se imårn hur det blir då! You never know! ;)

Jag ska bli lite bättre på att uppdatera bloggen också, har varit väldigt dålig på att skriva den senaste tiden. Dumma mig!

Nu ska jag göra nånting, vet inte vad men det lär väl märkas :)

P.S Har haft små ont i halsen hela dagen nu, huffa! Måste klä på mig mer när jag går ut. D.S

Vet inte vad jag ska göra...

Jag vill inte va kvar på Simon och Viktor... Dom är jätte trevliga som personer men dom bara slänger ut mig där på egen hand, och jag gillar inte de. Dom har inte tid för praktikanter känns det som, det är ju så mycket folk där. Och jag hatar tiderna, jag vill verkligen inte börja kl 16 och sluta vid 22 nångång, jag får ingenting gjort på dagen och jag mår bara dåligt. Ska prata med Helen som har hand om praktikerna, så får vi se om jag kan få nån annan praktikplats :) Annars får jag göra nått annat på dagarna, för jag vill inte ens gå till Simon och Viktor nu ikväll...

Och förresten! Jag har gått ner 1.6 kilo nu :D Snart 2! Är så himla glad att jag äntligen har klarat av att komma loss från alla sötsaker och skärpt mig! När jag gått ner 3 kilo får jag ett par strumpor av mamma :)

RSS 2.0