Sharonfrukt, mums!


GI metoden

Jag tänker testa GI metoden ett tag framöver nu. Har bara hört bra saker om den så vill testa nu när jag är less på de andra. Kommer bli svårt att gå från att räkna kalorier till kolhydrater, men det ordnar sig nog!
Min frukost: Två stekta ägg med lite bacon, gott och med 0 kolhydrater.

Baka baka liten kaka

Åh så skönt det är att sitta ner! Har stått hela dagen på cafét och inte kunde jag vila när jag kom hem för då skulle det bakas! Tog till och med och städa ihop på rummet medans jag ändå stog upp. Ska bli så skönt att gå och lägga sig snart! 

Jag skulle baka till cafét så det blev Chokladrutor med kaffe glasyr och en vanlig kladdkaka. Gjorde chokladrutor igår också tills idag och dom tyckte dom va så goda så fick göra fler tills imorgon :) Dom jag gjorde igår blev inte så snygg men dom idag blev superfina! Övning ger färdighet som man säger.

Igår när jag skulle baka hade mamma redan laddat kaffe bryggaren med 4 koppar, så blev lite onödigt att starta den då jag bara skulle ha 3 msk så vi gjorde på detta vis (bilden nedan). Gjorde likadant idag pga att mamma den här gången hade plockat isär hela bryggaren för att diska den och jag fatta inte alls hur man satte ihop den igen.
Kladdkaka:
Chokladrutor med kaffe glasyr:
Så här rent och snyggt ser det ut efter jag bakat!:
Nu ska jag äntligen få gå och sova! Godnatt på er :)

USM

Ska jobba på ett café uppe på ÖSK under ungdoms SM i skidor nu i veckan (ideelt). Har varit lite skeptisk mot det men efter mötet så känns det mycket roligare! :)

Graffiti på naglarna

Idag testade jag mitt nya graffiti nagellack "Latte Queen" över ett rött nagellack (ett måste på alla hjärtans dag:).

Resultat:
Tycker det är roligt att kunna piffa upp det på ett sånt enkelt sätt. Det här blir det fler gånger, fast med andra färger!

Graffiti

Har varit intresserad av graffiti nagellack sen jag såg dom på Lindas sminkblogg, du hittar henne här. Nu finns dom på Maxi så var ju tvungen att köpa mig ett par! Det blev i färgerna "Latte Queen" och "Subway Green". Köpte även ett dekorations nagellack i vit färg. Så nu jag har lite att pyssla med framöver :)

Lila är ju fint

Jag har börjat gilla lila väldigt mycket nu så använde det i make up:en för någon dag sen :) 

Har använd dessa färger från 120 paletten:
Matchade med en lila sjal :) 

Nagellacks bomb

Var lite rea uppe på Maxi igår på allt möjligt så jag köpte mig en ny foundation då jag inte gillar den jag har nu och kunde inte bara välja nått av nagellacken så fick bli alla fyra som jag hittade :) Idag funderar jag på att antingen blanda dom två lila färgerna eller den röda och den beige/orangea. Får se vad det blir på ögonen så väljer jag därefter.

Dagens Make up

Har använt dessa färger från 120 paletten:

Jag vet, ska fixa ögonbrynen!
Nu måste jag gå och sova, morgonspinning kl 7 imårn! Varför gör jag så här?...

Det man inte vet, har man ingen aning om

På tiden att jag tog lite nya kort tyckte jag :) Man måste ju hålla sig uppdaterad!

Make-up Malin

Skulle bli mer foton också men tror vi båda va så trötta så det blev mest oseriöst, men ni kan få se själva sminkningen iaf :)
Jag har använt dessa färger från 120 paletten:


Februari diet

I helgen svängde jag av min diet lite grann, men har inte gått upp nått eftersom jag tränat så det var ju tur det :) Men hela februari månad tänkte jag gå strikt på min diet! Det blir ett lagomt mål också. Nu pratar jag inte om Naturdieten, utan om min egna diet:

Frukost: Havregrynsgröt

Lunch: Två stekta ägg

Middag: Naturdiet

Kvällsmat: En yoghurt och en banan
Detta kommer bara bli 667 kalorier/dag så dom dagar jag tränar kommer jag lägga till en banan, ett ägg eller nått annat.
En sak jag inte förstår är att i ett äpple är det drygt 50 kalorier men i en banan är det endast 6 kalorier... Är det att en banan innehåller mer fett i ett äpple och att dom därför anses vara onyttigare?

RSS 2.0