Mys

Idag blev det en riktig städardag! Har dammsugit hela lägenheten, skurat badrummet, storstädat mitt eget rum och haft tvättstugan. Är så otroligt skönt nu när allt är gjort.
Tog fram min ljusslinga och tände lite ljus så att det blev lite extra mysigt i höstmörkret :) 

Mina nya ljuslyktor från Indiska. Blev kär i dom på en gång! (Den ser grön ut men den är turkos..)

Bak-kväll

Eftersom jag fyller år imorgon så bakade jag lite ikväll. Det blev mockarutor och chokladbollar. Enkelt, men gott!
Då jag gjorde mockarutorna använde jag mig av ett recept som Café slalom använde då det låg på frösön. Mamma jobbade där när hon va ung (yngre) och det var så hon fick receptet. På den tiden använde dom inte dl mått utan dom mätte i kaffekoppar, så på receptet står det 3 kaffekoppar socker, 4,5 kaffekoppar vetemjöl osv.. var roligt att baka på det viset :)

Mer presenter

Fick presenter av Josse idag eftersom att hon åker på måndag, så hon är inte här då jag fyller år.
Fick detta:
Jag ÄLSKAR Snålvatten och jäkelskap! Hur roligt som helst att få :) Det andra är spa scrub från make up store, så nu kommer jag bli len som en bebis rumpa! Tack fina syster <3

Rolig kväll med Mikaela

Började med att kolla på Jersey Shore, skit bra show! Fastnade för den på en gång.
Sen gick vi över till Wii sport
'
Fina Seth
Han ville verkligen ut på balkongen
Leker kurragömma
Finisar

Ny hårfärg

Amber, heter den. En toning. Vill ha det lite ljusare så kommer bli bättre när färgen åkt ur lite :) Trivdes inte i det blonda, det var inte riktigt jag. Tycker om lite varmare färger, som rött, så det fick bli det! Färgen är inte så röd som bilderna visar.

Inte riktigt min stil, men det blev väldigt bra

Var hos Mikaela i Fredags och såg att hon hade lösnaglar så blev sugen på att testa. Har aldrig testat det förut så va lite läskigt. Det var inte det lättaste uppdraget hon tog på sig, jag var väldigt noga med hur dom skulle se ut så hon fick sitta och fila dom hela tiden, och under hela den tiden var jag inte ens säker på om jag skulle ta på mig dom senare. Är inte riktigt min stil med sånt. Tillslut bestämde jag mig för att jag skulle testa, nångång måste ju vara den första. Det blev riktigt bra när jag filat till alla naglar så dom ser mer "naturliga" ut.
Det roliga är att mina ringfingernaglar är lika långa som lösnaglarna, så va därför jag var lite osäker först också eftersom att jag redan har långa naglar, men va ju lite annorlunda med hur lösnaglarna ser ut plus att mina andra naglar är inte lika långa.
Så här blev resultatet iaf:
Fint, eller hur? :)

Hm, kanske min tur kommer nu

Sökte till Kreativ Media på Birka till hösten 2011, kom in, men tackade nej. Jag hade större planer: flytta till Sundsvall och börja plugga. Kom tyvärr inte in på någon av utbildningarna där så blev fast här igen. Sen började jag umgås väldigt mycket med Mikaela och kände att jag faktiskt vill va kvar här i Östersund. Jag har mina vänner och (iaf halva) familjen här. Så jag började trivas i staden Östersund. Sen pratade jag med Brallan igår kväll och hon sa att det var synd att jag tackade nej till Birka då hon tyckte jag skulle passa så bra där. Då började jag också tycka det och tänkte ge det en chans. Jag ringde till handledaren på utbildningen, David, och han sa att det gick bra att hoppa på. Blev väldigt glad och jag börjar redan imorgon! Klockan 9 ska jag vara utanför biostaden då vi ska börja fota i stan och sen gå vidare till bodaborg och fota och leka där :) Ser fram emot det!

Är fortfarande ganska kluven med att jag inte vet vad jag vill göra. Men jag börjar med den här utbildningen och känns det rätt så fortsätter jag i det spåret, om inte, ja då börjar jag något annat istället :)
Nu ska jag duscha och gå ner på stan med mamma och bara njuta av att jag faktiskt känner mig ganska lycklig just nu.

RSS 2.0