Tandläkarbesöket

Fick en snabb tandläkartid idag kl 15, så nu har jag varit där! Sköterskan jag fick hade inte sett nån sån reaktion förut, så hon gick och hämtade en till sköterska som också skulle kolla på de, tillslut stog det tre sköterskor och kollade in i min mun.. Men alla tre frågade om jag varit förkyld, och ja, det har jag ju! Har ju haft feber och varit förkyld i nästan en vecka precis innan jag fick det här. Så dom trodde det var något virus från de, så nu ska jag bara kolla så det inte blir värre :) Så nu är jag lugn igen! Har ju gått och oroat mig för det där hela helgen.

Jahapp.. tandläkarbesök?

Fick problem med en av mina visdomständer för några dagar sen, så jag tog min systers gurgel grej som hon använde då hon hade problem med sina visdomständer. Men för mig blev det bara sämre.. eller värken är äntligen borta! MEN måste ha varit överkänslig mot de där gurglet för är svullen under tungan och det är rött längst kinderna på insidan och känns konstigt längst hela neder käken.. Så imårn blir det jag som ringer tandläkaren bara för att höra om jag ska vänta ut de eller om dom vill kolla på de.
Låter nog värre än vad det är, men det är störigt.

Mitt nya jag

Jag mår mycket bättre både fysiskt och psykiskt, men framför allt så är jag mycket piggare och gladare! En tanke slog mig idag när jag va på väg upp för trapporna här hemma, "Jag har faktiskt gått ner 22 kg, jag har äntligen åstadkommit det jag kämpat med i nästan hela mitt liv". Det var en otroligt härlig känsla. Nu fortsätter jag att kämpa mig neråt, och det ska bli en rolig resa :)
Jag i min vår och- sommarjacka som jag inte kunnat haft på mig på väldigt länge, men som nu sitter alldeles utmärkt :)

Även om jag inte ser i spegeln att jag gått ner så mycket som jag gjort, så har jag mina kläder som jag märker stor skillnad på. :)

Lchf-semla

Testade att göra semla á la lchf, och den blev supergod! Detta kommer definitivt bli en repris. :)
För övrigt så sitter jag här hemma och softar med Mikaela. Äter semlor och lyssnar på musik, inte helt fel! Väntar på att Anton, Koof och Sara ska komma hit, då ska dom också få smaka mina semlor :)

RSS 2.0