Nyklippt!

Så här blev det! :)


Tävling

Vill du tävla om en utlandsresa för dig och dina/din vänner/familj? För att vara med i tävlingen klicka här.

Attityd

Imårn har jag tid kl 17.45 på attityd för klippning! Tänkte mig en frisyr som denna, fast lite längre tror jag :) Tror ni den passar?


Till Brallan

Idag har jag varit i skolan som vanligt, har haft matte hela dagen... Jag har inte haft matte sen 2an på gymnasiet vilket är ett tag sen så det stod helt still från början, började nästan gråta för att jag inte fattade nånting. Men sen började jag förstå mer och mer och tillslut gick det jätte bra :) Vi slutade redan vid 14 idag, härligt med tanke på vädret! Klockan 15 ska jag börja tvätta grannens kläder, får ju en hundring ;) Måste ju utnyttja finvädret litegrann också så det blir en promenad mellan maskinerna (ca en timme).

Börjar bli sjuk tror jag, eller jag vet inte riktigt... Ibland känns det nästan som att jag kan ha feber men ibland har jag mest lite huvudvärk eller nått sånt. Blev jätte yr på skolan under en halvtimme ungefär men det blev bra efter jag fick lite friskluft, läskigt. Hoppas det inte blir värre iaf, eller antingen ska det bli värre och att jag är sjuk någon dag och sen blir bra, eller så blir jag bra på en gång. Är jätte jobbigt att va halvsjuk hela tiden för jag vet som inte riktigt vad jag orkar med, eller vad min kropp orkar med.

Anmälde mig på Gold's i måndags och igår va jag på mitt första träningspass. Det va smockfullt på gymmet men fick tag på en cykel av nått slag, man lixom sitter ner. Ja, jag vet, man sitter på alla cyklar men det va mer som att sitta på en stol. Typ. Satt iaf där i 30 minuter sen blev det inge mer träning pga att maskinerna va upptagna. Ska dit imorgon igen och träna i gymmet en stund och sen blir det ett body balance pass, så nu kommer jag bli vig på köpet! :)

Nu ska jag gå och ta en ipren, sen ner till tvättstugan och lägga i tvätt i maskinerna och sen ut på en promenad!

Tjarrå!

Dreams zzZ

Dom senaste nätterna har jag drömt om How I Met Your Mother. Varenda natt. När jag kliver upp och går på toan så drömmer jag om dom igen när jag somnar om. Det är helt sjukt. Är inte så konstigt att jag drömt om dom i och för sig... Det enda (nästan) jag gjort under 1 till 2 veckors tid är att kolla på just den serien (5 säsonger), inget annat. Så fort jag kommit hem från skolan har jag satt på de. Sen när jag va tvungen att vänta typ en dag innan jag kunde kolla på nästa säsong så fick jag typ panik, visste inte vad jag skulle göra. Så nu när det inte finns nå mer avsnitt att kolla på än så länge så har jag börjat kolla film i massor för att lugna min panik. Det går ganska bra, men när jag drömmer om dom kommer det tillbaka. Låter som jag behöver besöka en psykolog, men så allvarligt är det inte.. än så länge...


Jämtlands bryggeri

Idag fick vi träna på hur man bär tallrikar och hur man dukar bord :) Vi hade en liten tävling där vi skulle se vem som kunde duka upp snabbast och så rätt som möjligt enligt modellen. Jag vann tyvärr inte men låg inte dåligt till heller ;) Vi hade 11 bestick, två tallrikar och två glas att ställa ut på rätt sätt.

Sen va vi iväg till jämtlands bryggeri :)

 

Det har varit en rolig dag! Och jag och Madelene har bestämt att vi ska börja träna på Gold's tillsammans om en och en halv vecka då vi får våra pengar! Så nu jäääädrar ;)


RSS 2.0