Den här har jag beställt nu :)

Åh, så roligt det kommer bli att få använda den här!


Upp och hoppa!

Klev upp kl 05.45 imårse för att åka iväg på morgon spinning, det var faktiskt väldigt skönt att träna så tidigt.
Funny story:
Mamma och Josse låg och sov när jag skulle upp, så jag skulle vara tyst sa hon kvällen innan. Jag klev upp och gick på toan och började göra mig i ordning, jag var tyst som en mus hela tiden. Jag gick ut i hallen och tog på mig skorna och öppnade dörren, väl utanför så skulle jag sträcka mig in för att släcka lampan, då råkar jag lägga den andra handen mot ringklockan så det dånar inne i lägenheten! Jag stog spänt för att höra om mamma vaknat. Tillslut hör jag hur hon kliver upp ur sängen, också ropar hon lite tyst "madeleine", "det är bara jag" säger jag när jag står i dörröppningen, också suckar hon och börjar gå tillbaka till sängen och så säger "men gå och lägg dig!". Jag visste inte riktigt vad jag skulle svara på de, och eftersom jag stog med dörren öppen så ville jag inte väcka grannarna så jag sa bara "nee" lite tyst och stängde sedan dörren och gick ner till bilen.
När vi träffades igen när mamma kommit hem från jobbet så frågade jag om hon mindes nånting, och hon sa att hon trodde att jag hade försovit mig och att det var Malin som ringde på dörren, det var därför hon hade ropat på mig först. Och varför hon sa att jag skulle gå och lägga mig hade hon inget riktigt svar på :P Roligt var det iaf!
Nu ska jag snart åka iväg till Malin för att spela en massa roliga tv-spel med hon och Mimmi :) Jag ska dansa skiter ur dom!

Drink Up Me Hearties Yo Ho

Idag har jag inte gjort nånting vettigt förutom att träna. Faktum är att träningen är det enda roliga jag haft idag, längtade efter passet redan imårse. Det är så roligt!
Det som också är roligt är att jag börjar känna en förändring. Rakade benen när jag duschade ikväll och jag tyckte det kändes konstigt på vaderna men efter en stund kom jag på att det är ju muskler jag fått!
Jag brukar mäta mig med måttband också, så att jag inte bara väger mig, och då mäter jag på över arm, bröst, midja, över naveln, rumpa och lår. I lördags så mätte jag mig för första gången sen jag börjat träna och då hade jag minskat 2 cm överallt förutom på ett av ställena där jag minskat 3 cm. Det är jätte roligt att både känna och se förändringar, då vet jag att jag gör nånting :)
Jag har ett mål nu också, och det är att till jul så ska jag ha gått ner 10 kilo (sammanlagt sen jag började alltså). Det tycker jag är ett bra och rimligt mål!
Sitter nu och lyssnar på soundtracks från Pirates Of The Caribbean, tycker det är sån härlig och mäktig musik.
Åh, Jack Sparrow!

Nu ska jag fortsätta lyssna på Pirates Of The Caribbean tills Välkommen åter börjar! :)

Fick en film av mamma idag

Hon vill se den med mig i helgen så får försöka hålla mig tills dess!

 

Nu ska jag göra mig lite fika, och "snart" börjar DESPERATE!


Ny design!

Åh va härligt det känns med en snygg blogg! Nu kommer det bli roligt att få skriva här. Tack så mycket Karolina :)

En ny och fräsch design!

Nu är det Karolina som skriver, jag har gjort en ny fin design åt Madde! Jag hoppas hon blir nöjd och att det kommer bli massor av bloggande härifrån nu! :)


Juletid

Nyss kommit hem från Friskis, det blev ett brädpass idag, mycket roligt :) Skönt att va duschad och klar när man kommer hem så det bara är att sätta sig här, framför datorn.

Fick lust att se en julfilm, så tidigare idag så sökte jag "Julfilm" på google (dom jag har har jag sett tusen gånger) och då kom bland annat A Christmas Carol upp, den animerade med Jim Carrey som rösten till gubben. Jag har aldrig sett den så tänkte att det kan vara roligt med något nytt. Så nu tänker jag göra mig en kopp te och sätta mig och kolla :)

 

Spännande!


Gröt utan mjölk funkar det med


Du har vackra ögon.

Idag blev det ett 90 minuters skivstång/spinning pass. Det va roligt och bra, men väldigt jobbigt! Jag är helt slut. HÄRLIGT! säger jag. Tycker det är så skönt att känna att man verkligen gjort nånting, att man tagit i med hela kroppen.
Jag har redan planerat in resten av veckans träning:
Onsdag: Medel pass
Torsdag: Bräda
Lördag: Medel pass
Söndag: Aerobics.

Tycker det är så härligt att jag vill träna, och att jag tycker det är roligt. Efter ett pass vill jag genast dit igen :)
Jag ska börja kliva upp i tid också. Imorgon ska jag
kliva upp kl 8 och gå på en promenad innan frukosten, härligt! Sen har jag hela dagen till att göra vad f*n jag vill :)
Nu ska jag sätta igång Ice Age 3 innan jag ska sova!


En dag i fåker

Jag hade väckarklockan på 08.30 idag, skulle iväg på ett jympa puls/medel pass som började 09.30. Jag hade gått och lagt mig vid 4 på morgonen... Så fick drygt 4 timmars sömn, not good! Jag va så trött och fick brottom så jag åt ingen frukost heller, men träningen gick bra! :)

Josefine tyckte att vi skulle hälsa på farmor borta i fåker idag så vi åkte dit strax innan 14. Innan de så gick jag och mamma ner till sjukhuset för att hälsa på moffa, tror vi gick runt i sjukhuset i 20 minuter innan vi hittade rätt. Åkte upp och ner i hissar och gick fram och tillbaka i korridorer.

Det var väldigt trevligt och roligt att få träffa farmor igen, händer inte så ofta. Vi fikade och kollade på kort, mycket mysigt :) Vi åkte till gravarna för att tända ljus på farfars grav. Vi fick lite problem med en av lyktorna, och det tog en stund att få till det. Josse svor, farmor blev alldeles svart om händerna, och jag med mina magiska fingrar fick till det tillslut. Sen på väg därifrån så sa farmor
- Nu sitter säkert farfar och skrattar åt oss i himlen, eller vad tror ni?
- Ja, det gör han nog, sa jag
- Det skulle iaf jag ha gjort, sa hon sen.

Hehe, åh vad jag älskar min farmor :) Hon är så härlig, både i språket och sättet. Jag får ta och hälsa på oftare!
Vi hälsade även på Anita, min faster, en sväng. Har inte träffat henne sen 2007, på farfars begravning.
Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på film, tror det blir lite Mord i sinnet faktiskt! Oooooh :)

Träningsvärk

Gud va det är roligt att träna på Friskis&Svettis! Aerobics passet var roligt, men fick ta i som tusan för att få nån effekt. Efter passet var vi en sväng till Mimmi och spelade Just Dance, vilket blev som ett extra pass, svettig blev jag!

Vi vill testa på ett skivstång/spinning pass men det är alltid fullbokat när vi ska boka så vi vilar imårn sen tar vi ett medelpass på onsdag och sen ett brädpass på torsdag istället :) Känns riktigt bra det här!

Jag kan knappt röra mig utan att det känns nånstans. Antingen i rumpan, armarna, benen, magen eller ryggen. Har inte haft träningsvärk på åratal känns det som, så det är väldigt härligt!

Kostvanorna går också framåt! Imårse blev det fiberhavregrynsgröt med lite äppelmos och mjölk, sen lite yoghurt med skivad banan till mellan mål och blodpudding med vitkål och lingonsylt till middag :) Tänkte äta en banan efter träningen men glömde bort det.
Jag har slutat helt med mackor, äter antingen gröt eller fil/mjölk med flingor. Jag äter heller ingenting på kvällarna, så jag ska börja äta mer på dagarna fast bara små portioner. Tex: Frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag.

Ne nu tror jag att det är dax att gå och lägga sig! Huvudvärken har kommit tillbaka så jag behöver min skönhetssömn :)
Good Night!

Move your body on the dancefloor

Har känt mig lite risig idag, huvudvärk, täppt i näsan och lite rasslig (kan man säga så?) i halsen. Men en ipren på det så mår jag mycket bättre, så kl 17.30 blir det ett aerobics pass, ska bli roligt! :)
Jag har träningsvärk i hela kroppen sen igår plus lite ont i ena knät så jag tror att ett aerobics pass blir alldeles utmärkt då, är lite lugnare än ett medel pass då det är mycket hopp och sånt på medelpassen.
Är verkligen roligt att ha kommit igång riktigt! Jag äter mycket bättre och tränar mycket mer. Det är roligt dessutom, och det är ju så det ska vara.

RSS 2.0