Friskis&Svettis

Fick inte sova så mycket inatt... Varför gör jag så här? Är trött redan innan 12 oftast, men ändå blir det så att jag lägger mig vid halv 4, fattar inte. Antingen fastnar jag vid nått spel på datorn eller vid nån serie, dumma mig!

Körde bil idag, med mamma i passagerarsätet. Hon var väldigt duktig, hon tyckte jag körde bra så hon va inte så hysterisk som hon brukar kunna vara. Och då är jag en bra förare! Det behövs nämligen inte mycket för att få henne att gripa tag i sätet och skrika.
Jag va in på Friskis&Svettis hemsida igår för att kolla priserna och såg då att det var 60 % på den här terminens avgift. Och det är ända till den 31 december så jag pratade med mamma och det gick bra :) Och det visade sig bli ännu billigare när jag va där idag och skulle betala för jag gick under ungdom, vilket jag inte visste så det va ju toppen! Så imorgon börjar jag, 16.30 är medel passet, ska bli roligt! Då har jag både cykeln här hemma plus friskis att träna på. Bra med lite variation.
Nu måste jag ner till tvättstugan och byta maskin, kul med tvättstuga på en lördag... Det gör faktiskt inte så mycket, jag har ändå inget vettigt för mig och det är ganska så trevligt att stå där nere, plus att jag får luft och motion!
Övrigt så blir det här en lugn dag :) Tänkte kolla på nån serie och film ikväll, och till det blir det pepsi max och lite nötter med bär, mums :) Tänkte köpa en chipspåse, men sen tänkte jag "ne, jag vill inte ha det där, nu när jag kommit så långt", också tog jag istället en påse nötmix med bär. Mycket godare och nyttigare!

L O V E

Jag var på intervju kl 14.30 idag, och det kändes verkligen bra! Jag vill så himla gärna få en praktikplats där, det verkar så himla roligt och intressant! Nu kommer han inte höra av sig förns i början av nästa vecka, så det känns lite jobbigt, men jag hoppas verkligen att jag kommer få platsen!
Jag har varit hemma själv sen kl 20 ungefär, härligt! Kommer få va ensam hemma tills imorgon :) Åh vad jag vill ha en egen lägenhet! Det kommer bli så skönt när jag äntligen får min egen lilla lya. Att få sitta i min egen soffa, med mitt eget bord, i min alldeles egna lägenhet. Ja, det är en dröm det, som kommer bli verkligen får jag hoppas.
Nu väntar jag på att andra delen av säsong 3 The office ska bli klar, så jag får lite underhållning. Underbar underhållning.

Love / Madeleine

Ah Love, L O V E Love

L, is for Life, and what is Life without Love?
O, is for, Oh wow!
The V, is for, the Very surprising turn of event, which I'm still fine with, by the way.
E, is for, how Extremely normal, I find it, that you two, are together.

Torsdag den 28 oktober 2010

Den här dagen har gått riktigt bra!
  • Klev upp vid 10, cyklade lite, duschade, tog på mig mina nya kläder och åkte sen till Maxi med Josefine för att äta deras superduper goda Meny 2 (french hot dog plus dricka för endast 20 kr). Vi gick sen in för att handla lite till maten, kom ut med 1 kg godis var istället, (endast 2.90 eller nått sånt för godiset). Men vem har sagt att man inte kan äta godis till middag?
  • Gjorde mig i ordning när vi kom hem igen, fixade sminket och håret. Man må ju va snygg när man ska på intervju!
  • Ja, jag var på intervju idag. På Kombro AB. Det gick bra tycker jag :)
  • Det gick också bra att jag kunde återkomma senare med ett svar efter att jag varit på den andra intervjun, det var skönt!
  • Har även varit och pratat med min Matte B lärare idag. Vi har nu gjort upp en plan tillsammans, jag ska göra klart Matte B nu innan jul, så den är klar till vårterminen. Sen den 10 januari kommer jag börja med Historia A och Kultur- och idéhistoria så jag får minst Godkänt i dom också, så har jag inga IG alls på mina betyg sen :) Härligt!
  • Nu blir det lite myspys här hemma med satsumas och nån bra film eller nått.
See ya!

Intervju

Ja, det här med praktikplatser blir ju inte lättare precis! Nu har jag tre intervjuer på G... På Wendlas, Östersundsbostäder och Assistent till projektledare på Kombro.
Jag hoppas verkligen att dom kan vänta tills imorgon tills jag säger hur det blir. Jag vill inte missa en jätte bra praktikplats med eventuellt jobb efter bara för att jag inte kan gå och kolla upp dom platser jag blivit erbjuden.
Blää va det blev jobbigt nu... Jag får trösta mig med att jag ska träffa Mimmi på stan sen :)
So long suckers!
:)

Praktikplatser

Hmmm!
  • Jag håller ju på att skaffa praktikplats nu, och jag ska träffa Wendelas imorgon på Wendlas bara för att säga hej och så att vi får träffa varandra innan praktiken börjar.
Men så fick jag ett mail nu ikväll från östersundsbostäder om att han skulle vilja träffa mig, på fredag kl 14.30, så jag vet inte hur jag ska göra. Jag vill ju gärna träffa både Wendelas och han på östersundsbostäder för att se vilket som känns bäst, men vet inte hur jag ska göra de. Känns ju dumt att säga till Wendelas att jag har ett annat erbjudande som jag vill kolla upp först innan jag säger nånting, när hon lixom är snäll och ger mig en plats. Jag ska ringa till arbetsförmedlingen imorgon för att höra med dom vad dom tycker att jag ska göra.
  • Nu blir det Satsumas till The Office, mums!
  • P.S Jag har gått ner 4.6 kg nu också :) D.S

Shoes <3


Körkort!

Tog körkort i måndags, gud så härligt det är! Jag va så himla nervös, men det gick så himla bra! Och nu är jag ute och kör så fort jag får chansen :)
Nu är det snart Mord i sinnet, yaaaay :D Måste plugga matte också, fan va jag är less på de! Längtar tills jag är klar, men blir ju inte klar om jag aldrig gör nånting... Jobbigt det där. Det är jag som får skärpa mig helt enkelt, inget annat!
Just nu längtar jag tills imorgon då jag får köra mera bil :D Då ska jag ut på frösön med tidningen till momma och moffa, sen upp till lillänge och ixo house, roligt värre!
Nu ska jag spela lite bejeweled blitz innan Mord i sinnet, sen blir det matte så det ryker!
Good Night :)

Trött tröttare tröttast

Idag har jag sprungit fram och tillbaka över hela stan. Gick först bort till skolan (österängsskolan) och pratade med min matte lärare (allt ordnade sig så känns jätte bra!), sen gick jag förbi körskolan och frågade om en faktura som jag fått, bara så jag vet vad jag betalar för. Sen gick jag förbi där jag bor och vidare bort till Maxi för att handla, blev två tunga kassar plus toalettpapper som jag fick bära på sidan av. Sen gick jag med det hem (bor ungefär 2 km från Maxi). Hade jätte ont i vänstra axeln när jag kom hem så jag kommer nog ha träningsvärk där imårn... Kanske dax att träna upp musklerna lite? NE, en sak i taget!
Va ute och körde idag också, gick bra! :)
Bara för att uppdatera hur det går med träningen så går det super bra! Har med imårn inräknat cyklat varannan dag i 55 minuter (18 km) i tre och en halv vecka. Känns väldigt bra att äntligen ha kommit igång riktigt, och det är ju dom första tre veckorna som är svårast så det är så skönt att ha kommit förbi dom. :D
Nu ska jag lägga mig snart, upp och träna imårn och sen städa ihop lite på rummet. Min kära syster råkade riva ner HELA min sminklåda, så nu ligger allt mitt smink, plus halsband, armbant, örhängen osv, på golvet. Har inte orkat tagit hand om det än så det får bli imorgon!
Godnatt :)

Systeryster

Imårn fyller min kära syster 19 år! :) Det firade jag, Josse, Karolina och John ikväll med kortspel och en massa bus, va riktigt trevligt! Är jädrigt besviken på resten, som inte va här. Dålig stil, verkligen.
Nu blir det en massa matte plugg för mig innan det är dax att gå och lägga sig :)
Godnatt!

Foto + Matte B

Josse har gått på fest och mamma är på Maxi, då är det bara jag kvar. För mig blir det en massa matte plugg men tänker också ta lite tid åt att fota också, om jag orkar.
Vill ha en digital system kamera, sooooo bad! När jag sminkar mig blir färgerna jätte bra, också hittar jag olika vinklar att ta kort från, men när jag tar korten blir det ju inte alls så bra som jag ser att det kan bli, och det är ju för att jag bara har en vanlig digital kamera, och den tar ju inte lika klara bilder eller tar med färgerna och så på samma sätt som en digital system kamera. Blir samma sak när jag är ute och fotar, ser en massa som kan bli jätte snygga foton men som jag inte har en tillräckligt bra kamera till. Det suger, verkligen!
Nu ska jag gå tillbaka till den jätte roliga matten! :D ........

Studera.nu

Jag har äntligen kommit på hur jag ska göra! Jag kommer läsa i den matte boken som jag har här hemma, så ja, jag kommer bara kunna få G men jag kommer nog ändå inte orka plugga till nått högre betyg, inte nu när jag har så lite tid på mig. PLUS att det enda krav är att man måste ha Godkänt i de kurser som är behöriga, sen ska det inte spela nån roll om det är MVG eller G. Så det känns bra nu! De kurser som är behöriga är Matte B, Naturkunskap B (alt. kemi A, fysik A, biologi A) och Samhälle A, så det va jädra tur att jag gick samhälle språk första terminen för det va då jag fick Naturkunskap B, annars hade jag varit tvungen att plugga de också.
Det enda problemet jag har nu är hur jag ska visa att jag håller på att plugga matte b, för just nu står det ju IG på betygen som är hos dom. Man ska tydligen skicka betyget till Strömsund, men jag har ju inte fått nått betyg i den än eftersom att jag inte är klar. Så får maila med studera.nu och se hur det ska lösas!
Annars känns faktiskt (nästan)allt bra idag, städade rummet igår ikväll vilket gör väldigt stor skillnad på hur jag mår. Och sängen är bäddad och jag ska börja med Matten nu :) Eftersom att jag inte äter godis och sånt får jag mysa till det med lite te och färskpressad juice (helt utan socker eller nånting annat) istället, det funkar ju de också!
See ya!

Matte hit och matte dit...

Jag vet seriöst inte vad jag ska göra med det här:
Min syster har en bok som är Matte B light, vilket betyder att det inte är några svåra uppgifter i den. Min lärare sa att jag kan använda den beroende på vad jag har för mål, för det går bara att få G med den boken. Den boken jag egentligen ska ha är utlånad på alla bibliotek och kostar 308 kr att köpa, och köper jag den boken har jag helt plötsligt inga pengar alls att leva på resten av månaden... Så jag vet inte hur jag ska göra.
Det räcker ju om man har G i Matte B om man ska söka till sjuksköterska, men sen är det ju så klart inte sämre om man har VG eller MVG, vet inte hur stor betydelse det har. Men OM jag nu köper boken, så vet jag ju inte ens om jag kommer klara av att plugga upp till VG eller MVG, och då känns det som om jag lika gärna kan ta light boken iaf. Har lixom inte så mycket tid på mig heller.
Men jag tycker det är lite konstigt, för det är den boken (Matte B light) som vi hade på gymnasiet och då kunde man ju få iaf VG utan att göra nått annat än att räkna i boken. Så jag förstår inte varför det är annorlunda nu för?
Och tiden fortsätter gå medans jag inte vet hur jag ska göra, vilket gör att jag får mindre och mindre tid på mig...

Tragus

Va och piercade mig idag, i tragus. Gjorde ont när hon stack igenom nålen men sen släppte det när hon klippte av nånting. Blev super snyggt tycker jag :)
Piercing tragus

RSS 2.0