Torsdag...

Vaknade 11.35 av att en viss Malin ringde på mobilen :) Tur de, annars vet jag inte hur mycket längre jag hade sovit. Konstigt att jag vaknade så pass sent, låg i sängen redan kl 00.00.
Den här dagen känns inge rolig, jag är seg i huvudet och i kroppen (förmodligen pga att jag sovit så länge), vill bara att den ska ta slut så det blir FREDAG :) Då blir det träning och piercing!
Ne, nu ska jag ta och klä på mig och gå på affären och handla förnödenheter (typ)!

ONSDAG

Idag vaknade jag av väckarklockan kl 10, skönt att kliva upp någorlunda i tid. Blev lite frukost å sen cykling på motionscykeln i 55 minuter, blev 18 km :) Skönt att äntligen ha kommit igång riktigt och seriöst med träningen, har cyklat i 55 minuter varannan dag sen söndagen den 19e september, så en och en halv vecka :)
Har haft tvättstugan sen kl 14, usch va tråkigt det är. Fast, det är inte så tråkigt egentligen nu när jag tänker efter, det är mer jobbigt, speciellt att hänga kläderna för vårat torkrum är det sämsta som finns. Det är en liten fläkt i mitten längst ner på väggen, och den blåser ju bara rakt framför sig, så kläderna som hänger lite på sidan får ju ingenting på sig. Så jag får hänga allt i mitten och resten uppe i lägenheten för annars torkar det aldrig, och det finns ju inte plats för all tvätt där samtidigt om man ska få det torrt. Skit störigt är det! Fixa bättre fläktar eller ta dit en torktumlare!
Va ner till moffa som ligger på sjukhuset, igen. Vet inte riktigt va de va den här gången, om han hade ont mot bröstet eller nått. Han har ju varit inne förut pga hjärtinfarkt, och senast va de nå proppar på lungorna eller nått sånt. Han skulle få åka hem på måndag tror jag om inget hände då.
Va iaf dit med aftonbladet som han läser varje dag :) Han sov lite när jag kom dit men så vaknade han till när jag kom in i rummet, han hade en filt på sig som han höll i upp mot halsen, också gäspade han. Gulliga morfar!
Nu är jag snart klar med tvättningen och ska lägga mig och kolla på film tror jag :)

Puss å tja

MONDAY! :D

Wohoo! Åh vad jag har längtat tills den här dagen och veckan. Idag får jag köpa min vackra jacka :D Och jag va hos momma och moffa i helgen och då fick jag 500 för att jag fyllt år så då behöver jag bara använda 300 kr till jackan från mina egna pengar, Fan va nice!
Och på fredag ska jag pierca mig, är sååå nervös, men det kommer säkert gå bra! Ska inte ställa in tiden den här gången iaf, jag får va hur nervös jag vill men jag ska fan göra det!
Har precis ätit frukost och nu ska jag sätta mig på motionscykeln innan det blir duschning och STAN :)
Kl 14.00 ska jag och mamma åka till bräcke för att hjälpa min bror att flyttstäda, känns lite jobbigt, men men, vad gör man inte för sin familj? :)

Kan man göra annat än att älska?

Jag är en riktig hösten-älskare, det är då jag mår som bäst. Det luktar så friskt ute och man kan mysa med en massa doftande ljus (så man får huvudvärk). Ska ut och fota imorgon tror jag, medans hösten fortfarande är kvar.
(Bara för det så kommer det väl ligga snö på marken imårn när jag vaknar). Hoppas INTE!
Jag beställde en skål, flytande ljus och potpurri av mamma när hon va på IKEA, så här fint blev det: (luktar otroligt gott också!)
ptpurri

September <3

HÖSTEN är här! Gud va jag älskar hösten! Färgerna, kylan, mörkret, löven, ALLT är underbart med HÖSTEN!

Måste förresten bli bättre på att skriva här! Glömmer bort det hela tiden, och när jag väl kommer på det så orkar jag inte...

Jag hade teoriprov i onsdags (1/9) och jag blev godkänd! Känns så jädra skönt! Har uppkörningen nästa vecka den 9e, så jag hoppas det går minst lika bra! Men jag har inte haft några problem med körningen så det kommer gå så bra så :)
Jag har ganska fullt upp i september:
1a Teoriprov
4e Willes dop
6e Stockholm
7e Ozzy konsert i globen
8e Hem
9e Körlektion + uppkörning
10e Gävle
12e Hem
13e Matte B kurs
15e Söka utbildning
17e Fyller år
20e Frissan
Vill börja på gym igen! Vill verkligen de, skulle vilja gå ner på gymmet nu men är inte medlem... Och jag kan inte bli de heller, det kostar fan 399 kr/mån! Ska kolla runt på andra gym men tycker Gold's är bäst. Jaja, får se hur det blir :) Skulle helst av allt vilja ha en motionscykel här hemma, som jag kan sitta på hur mycket jag vill, GRATIS. Kan kolla film, lyssna på musik, sminka mig... Kanske inte sminka mig men kolla film iaf :D
Ne, nu ska jag gå ner till tvättstugan och hämta upp den sista tvätten! Får se hur många dagar det går innan jag skriver här igen, tjarrå så länge :)

RSS 2.0