A till Ö

Har spenderat dagen med Mamma och Josse, vi har spelat kort och ätit gott: MYSIGT. Nu sitter jag och spelar betapet, mitt i natten.. ska snart gå och lägga mig. Så fort Josse kommer hem så :) 

Imorgon ska jag gå på bio, Harry Potter ska jag se. Längtar som TUSAN! Ska bli så roligt att få se den. Men känns väldigt sorgligt att det är sista filmen :( Har ju växt upp med dom här filmerna, karaktärerna och allt vad dom innehåller. Minns när jag kollade på första filmen: gick på bio med mamma, syster och en kompis. Köpte en stor godispåse och en dricka. När filmen va slut så hade jag knappt rört något av det. Jag hade suttit fastklistrad i stolen med blicken på bioduken exakt hela tiden. Jag blev så kär i filmen, i Harry Potter, i allt. 
Men filmsamlare som jag är så kommer jag skaffa mig dom senaste två också, så då kan jag kolla på alla när jag vill :) 

Sitter fortfarande och spelar. Borde dock ha slutat då det gick som bäst, men men... Längtar

Klev upp lite senare än vad jag hade tänkt, men vad gör de när jag är "ledig"? Ska ta på mig träningskläderna och gå ner på stan, ska lämna en massa papper till arbetsförmedlingen så jag får mina pengar någongång:) ska även kolla runt lite med Malin, se om man hittar något roligt! Sen tänkte vi promenera en bit, ska kolla till Seth så tänkte att jag kan ta två flugor i en smäll: promenad OCH Seth, blir ju väldans bra! 

Började med Naturdiet idag igen, tänkte köra det veckan ut, och trappa ner på det när jag åker till sthlm. Ska hälsa på Pappa med familj där nere, längtar!!! Har inte träffat han sen september förra året... förhoppningsvis tar det inte lika lång tid tills nästa gång (efter jag varit där nästa vecka då alltså). 

Nu måste jag skynda mig!

Oj då

Oj, vad jag måste börja skriva här igen! Vet inte vad som hänt, har väl bara inte haft lust att skriva någonting.. men nu kom den lusten tillbaka! :) Lite iaf.

RSS 2.0