Inte dö dö, men dö

Det är tur att jag har mina vänner, annars skulle jag dö här hemma. Inte dö dö, men dö. Utan er hade jag verkligen bara suttit här och mått dåligt. Nu får jag en chans att komma ut och umgås och ha roligt. Det behöver jag verkligen <3 

Nu ska jag upp till Brallan och leka lite med henne :) och Boston då så klart.

Regnbåge


Min största önskan..

Min största önskan just nu, är att få flytta in till en egen lägenhet. Få inreda själv och bara få leva mitt eget liv precis som jag vill. Jag ser hela tiden framför mig hur min lägenhet ska se ut, vilka gardiner jag ska ha, vilken soffa, bord. Ja allt. Är så otroligt jobbigt att bara gå runt och stampa på samma ställe hela tiden. Vill hitta ett bra jobb där jag är garanterad pengar. Jag vet att man inte ska va kräsen, men jag tänker inte börja på ett jobb där jag vet att jag skulle vantrivas och få ångest, för då mår jag bara ännu sämre, och det behöver jag verkligen inte just nu. 

Jag leta jobb där jag tror att jag passar in. Affärer och liknande. Är så jobbigt när jag får kommentarer om att jag aldrig ens söker eller bryr mig. Jag söker, jag sitter inte inne på arbetsförmedlingens sida hela dagarna men går in minst en gång om dagen och kollar. Och är det nånting jag tror passar mig så söker jag. Sen kan jag inte göra någonting åt resultatet.

Jag är bara så less på att allt går emot mig hela tiden. Har inte kommit in på någon av dom utbildningarna jag sökte och ville gå, och inget jobb får jag. Jag vill helst börja plugga så jag får en riktig utbildning, så om ändå det skulle kunna gå bra så blir jag lycklig. Då får jag en utbildning och jag skulle ha råd med lägenhet.

När är det min tur?

Ikväll

Nu åker jag till Mikaela, igen :) Det blir en spelkväll ikväll, ska bli roligt!

I går kväll

Jag och Mikaela myste ner oss i soffan med tända ljus framför några avsnitt av Greys Anatomy.
Vi har nu kollat klart på första säsongen och börjat på andra. Den serien är inte att leka med alltså. Hade lite svårt för den förut men nu när jag börjat kolla igen så är den super bra!

Stockholm i bilder

Bättre sent än aldrig:

Karlstad i bilder

Enjoy!


Blev mest bilder på Wille, men han är ju så gullig och busig hela tiden så är svårt att låta bli :)

En bild



Dumma dator...

Min dator gick sönder för ett tag sedan, så sitter vid mammas. Måste skaffa mig en ny för vill ju lägga in alla mina bilder som jag tagit  nu i sommar, och kunna lägga in dom i bloggen också.. Därför jag inte bloggar just nu, är mycket roligare då jag kan lägga in bilder också. Men en dator är ju så dyyr :( 

Nu ska jag ner till tvättstugan och byta maskin sen ner på stan med syster!

Äntligen hemma!

Har varit borta i tre veckor nu. Var tänkt att jag skulle va i Stockholm i en vecka bara men så blev jag där i nästan två veckor och sen åkte jag vidare till Karlstad och va där ytterligare en vecka. Så är skönt att komma hem :) Fast är så himla less på Östersund så vill härifrån men är ändå skönt att få va hemma. 

Har gosat en massa med Wille, han är ju såååå go! Ska se om jag får över bilderna på någon dator, min funkar ju inte.. (lånar mammas)

Började få ont i halsen i förrgår och det bröt ut till en förkylning, är ingen jätte förkylning som tur va, än. Har blivit lite sämre men hoppas att den stannar här!

Nu börjar filmen igen! ;)

RSS 2.0